Nev Hospital

Randevu Hattı

ESTETİK - PLASTİK ve REKONSTRÜKTİF CERRAHİ

*

Özel Nev Hospital Estetik, Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi bölümleri, insan vücudunda kaza, hastalık veya doğumsal anomalilere bağlı oluşan şekil bozukluklarında vücudun herhangi bir parçasının form ve fonksiyonlarını eski haline getirmeye yönelik çalışmalarda bulunmaktadır.

Estetik, Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi Doktorlarımızın İlgilendiği Alanların Bazıları Şu Şekildedir:

• Konjenital anomaliler
• Dudak-damak yarıkları
• Tüm vücut yaralanmaları
• Baş-boyun tümörleri
• El cerrahisi
• Endoskopik cerrahi
• Estetik cerrahi
• Yüz ve göz kapağında istenilmeyen çizgilerin yok edilmesi
• Estetik burun ameliyatları
• Meme büyültme, küçültme ve dikleştirme ameliyatları
• Kepçe kulak düzeltimi
• Liposuction
• Saç ekimi
• Karın ve yüz germe ameliyatları
• Genital bölge cerrahisi
• Kranyofasyal cerrahi
• Lazer uygulamaları
• Maksillofasyal travma cerrahisi
• Mikrocerrahi

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Bölümü Tanı Tedavi Hizmetleri

Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi bölümleri doğuştan gelen veya sonradan oluşan anomalilerin, şekil ve fonksiyon bozukluklarının giderilmesiyle ilgilenmektedir.

Estetik Cerrahi bölümleri, bir tıbbi sorundan çok kişinin ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda estetik problemlerin ortadan kaldırılmasıyla ilgilenmektedir. Yine bu cerrahi müdahaleyi de eğitimleri sırasında estetik cerrahi eğitimi alan plastik cerrahlar yapmaktadır.

Yorumlar (0)

Whatsapp Yaz!