Nev Hospital

Özel Nev Hospital

MİSYONUMUZ

Hastanemiz;
        Hasta hakları ve hasta memnuniyetini ön planda tutan,Hastalarına karşı ilgili, saygılı ve güler yüzlü personelleri ile, Güvenilir sağlık hizmeti veren bir kuruluştur.

VİZYONUMUZ

Sağlık hizmetlerinde kaliteyi topluma sunan dürüst, güvenilir ve insanlar tarafından sorgusuz tercih edilen, mücadeleci anlayışı ile marka olma yolunda ilerleyen bir hastane olmak.

DEĞERLERİMİZ

Hasta haklarına saygılı olmak, tıbbi etik kurallara bağlı olmak, bilgili, güvenilir ve dürüst olmak, araştırmacı, özverili, sorumluluk sahibi ve toplum yararını gözetiyor olmak, yeniliklere açık olmak, değişime uyum sağlamak, katılımcı olmak, ekip ruhu içinde işbirliği, dayanışma ve paylaşma ruhuna sahip olmak.

DOK.KODU:KU.YD.03                                              YAY.TRH:02.05.2022                          REV.TRH:-                                REV.NO:0

Yorumlar (0)

Whatsapp Yaz!